Leven in Deventer

De Slimste Student van Deventer, hét gratis evenement voor én door studenten, gaat bijna beginnen! Komende donderdag, 10 november, is de Deventer Schouwburg in de ban van een ontzettend spannende afvalrace die de slimste student van Deventer zal aanwijzen.

De eerste editie van deze studentikoze versie van het bekende TV-programma, in oktober vorig jaar, was een succes voor de betrokken partijen én de deelnemers. Daarom zijn de organiserende Deventerse studentenverenigingen Pro Deo en Nescio druk bezig gegaan met de voorbereidingen voor een nieuwe, nog spetterende editie.

De samenwerking met de schouwburg is gebleven en het sponsorbestand is uitgebreid. Vaste sponsors als Topcius, Rabobank en Saxion zijn gebleven en dit moedigde nieuwe partijen als ASA, de Gemeente en Amazing Chocolates: Marcipano aan om dit evenement te ondersteunen. De presentatie zal ook deze editie in handen zijn van de bekende NPS-presentator Hans Mantel. Enkele nieuwe spelelementen zijn toegevoegd om de bezoekers te blijven verrassen. Daar wil je dus bij zijn!

Het aftellen is begonnen, het is bijna zover. Ben je student in Deventer? Heb jij je al ingeschreven? Doe dat zo snel mogelijk via onderstaande link om kans te maken op geweldige prijzen!

http://deslimstestudentvandeventer.nl/inschrijven/
De Slimste Student van Deventer 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Deventer Schouwburg, Topicus, Rabobank, Studium Generale Saxion, Asa Student Deventer, Gemeente Deventer, Amazing Chocolates: Marcipano, Christelijke HBO vereniging Pro Deo en Nescio.

Studentikoze avond in Deventer Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *